Godmorgon

Hej fina ni!

Då var det tisdag och dag två på denna vecka. Jag hoppas ni har sovit gott. Det har jag gjort. Skapligt i alla fall. Jag vaknade och somnade till några gånger innan jag somnade till ordentligt igår kväll, men efter det har jag sovit. Vaknade dock ganska prick kl.06 imorse. Att det alltid ska bli så när man har chansen att sova till kl.08. Det är lite komiskt det, men men. Det är som det är.
Däremot vet jag inte vad som gör att jag nästan alltid vaknar den tiden. Men det brukar vara rätt skönt att vakna tidigt också tycker jag. Då får jag lite ”egentid” att bara göra det jag vill helt själv. Det lät lite fel, som att jag aldrig har möjlighet till det annars. Men så är det inte. Utan det är mer att det inte blir av eller blir att jag sätter mig helt själv i ett rum i och med att jag har assistenter som hjälper mig. Då umgås jag ju liksom med dem. Vilket jag hellre gör under dagarna än att sitta själv.
Men visst måste jag erkänna att det är rätt skönt att ibland bara vara helt själv också i ett rum, där bara du är och bara vara. Det måste ni väl hålla med om?

Om jag vaknar såhär tidigt på mornarna och inte kan somna om så brukar jag kunna ligga och läsa lite i sängen, tittar på youtube, lyssnar på en podd eller bara scrollar lite på telefon. Det är rätt skönt faktiskt! Jag brukar göra det tills nästa assistent kommer som börjar kl.08 på morgonen. Så ibland blir det lång stund själv och ibland ingen.

Mina planer för denna dag är inte helt spikade än. Det jag i alla fall har inplanerat är att en vän jag inte har träffat på jag vet inte hur länge ska komma förbi här efter att hon har slutat jobbet så ska vi äta middag ihop. Det ska bli så trevligt. Roligt att träffas igen och börja ta upp kontakten med att umgås igen, för nu var det verkligen längesen. Så det ser jag fram emot.
Annars skulle jag behöva åka till IKEA och köpa sängkläder till assistenterna, så det ska vi eventuellt fixa. Sen skulle jag också behöva hämta ut ett paket på posten, så troligtvis blir det de också.

Hoppas ni får en fin tisdag, kram!

Det här vaknar jag nästan varje morgon till. Lilla Harry som ligger nerkrupen bredvid en och sover/vila. Alltid lika mysigt!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229