Godmorgon lördag

Godmorgon på er alla fina. Då var det lördag och helg. Jag har inget direkt inplanerat idag faktiskt. Inte förutom att jag måste åka och lämna in ett paket som jag ska skicka tillbaka, och sen skulle jag behöva in till stan för ett ärende. Så det ska jag nog ta tag i idag så jag får det gjort.

Sen blir det lite fix här hemma. Till veckan ska jag och mamma vara med på ett event/mässa som heter Tjejmetro här på Bilmetro i stan i Gävle. Det är flera företag som bl.a. står där och säljer sina saker, och då ska vi stå där med Gavle Design. Så det ska bli roligt och lite spännande. Men då har jag tänkt börjar fixa ihop och packa lite saker inför det, så det inte blir så mycket att göra precis innan. För det är på onsdag, och man vet ju aldrig hur man mår till veckan.

Om ni inte har något annat för er då den 20 november så kom dit. Det håller på mellan kl.18-20 och inträde kostar 200kr/biljett. Ni kan köpa biljetterna på www.gilleevent.se.

Det blir nog bl.a. till att trycka lite kassar så vi har något att lägga produkterna i som folk köper, förhoppningsvis. Vad har ni för planer inför dagen? Något särskilt ni ska hitta på?

Hoppas ni har en bra lördag framför er i alla fall. Kram Elin

Gillar

Kommentarer