Gokväll

Hejsan på er!

Jag hoppas att ni har det bra. Jag har haft några dagar då jag inte riktigt har känt mig på topp. Jag vet inte om det är värmen. Alltså själva omställningen till att det blev varmt så fort. Jag brukar kunna ha lite svårt med just väderomslag och när det skiftar. Sen är det lite konstigt med värken, för i grund och botten brukar man kanske ofta förknippa reumatiker med att vi mår bra av värmen och får mindre ont av det, och visst är det så. Så är det för mig, men då är det på den reumatiska ledvärken (allra bäst när det är varmt och vädret är stabilt under en längre tid), men nervvärken gillar det inte. Den smärtan jag har i foten blir nästan alltid sämre av värme. Jag tror främst det beror på att när foten sväller pga värmen så gör det extra trycket i foten att det blir mer tryck på nerverna, vilket gör att jag får mer ont. Så tror jag det blir. Jag tycker det låter logiskt i alla fall.

Idag har jag haft en väldigt chill dag. Det har inte hänt så jättemycket, samtidigt som jag har gjort en del. Jag tror det kändes som en väldigt chill dag i och med att jag gick runt i pyjamas största delen av dagen idag. Jag tror inte jag bytte om förrän på sena eftermiddagen efter att jag hade duschat. Jag gick t.o.m. ut i pyjamas och höll på ute vid växthuset och planterade ner lite gurkor, vattnade m.m, samt att vi satt ute inne på innergården och fikade lite. Vi åt även lunch uppe i uterummet som vi har på innergården idag. Det var mysigt. Men jag kan tänka mig att det var det som gjorde att dagen kändes extra chill, för jag brukar aldrig går utomhus i pyjamas, men någon gång ska väl vara den första också haha.

Men det har ändå varit en skön dag. En lugn dag, samtidigt som det ändå har hänt lite saker. Och sen under eftermiddagen tittade jag på lite tv (något jag inte gjort på flera dagar), duschade och sen lagade jag och Isabella blomkålspizza tillsammans. Ingen av oss hade gjort det tidigare. Så det var roligt, och bra blev dem så det var ännu roligare. Det var inte särskilt svårt heller, så det kommer det säkert bli att jag gör någon mer gång.

Hoppas ni har haft en bra dag. Tänk att det är fredag redan imorgon igen och sedan är det helg igen. Det är sjukt vad fort tiden går. Men som sagt, hoppas ni har haft en bra dag och får en fin kväll. KRAM!

Gillar

Kommentarer

BelleTherese
BelleTherese,
Så himla skönt ändå att strosa runt i pyjamas 😊
nouw.com/belletherese
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja verkligen! Inte helt fel det 😊👍🏼
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229