Gott nytt år!

Hej fina ni och hej år 2020!

Då var vi inne i ett nytt år igen och även ett nytt årtionde. Igår hade jag en väldigt lugn dag och kväll. Det blev inget märkvärdigt nyårsfirande heller, utan jag och Jennifer åt mat tillsammans med mina föräldrar, Anna, Tomas och Helena, och sen lite senare på kvällen kom även farmor hem och var med och fikade och firade in tolvslaget.

Farfar ligger på sjukhuset så hon kom efter att hon hade varit där hela dagen och hälsat på honom. Så det blev som sagt ett väldigt lugn nyårsfirande. Men det var skönt, eftersom jag inte har varit särskilt pigg dem senaste dagarna/veckan.

Under dagen igår gjorde jag inte så mycket bortsett från att jag på förmiddagen var och handlade med mamma. Jag och Jennifer följde med och handlade inför nyårsmaten, samt att jag handlade lite hem. Sen på eftermiddagen så hade jag, Anna och Jennifer en riktigt filmstund. Vi hade tänkt gått på bio, men det var inga filmer vi tyckte verkade bra och sen passade inte tiderna så bra, så då fixade vi massa gott till filmen istället och streamade en film hemifrån. Det var mysigt det med. Dock var inte filmen så bra.

Det var rätt skönt med ett lugnt nyår, eftersom jag inte har mått särskilt bra dem senaste dagarna. Jag har haft så ont i huvudet, mått väldigt illa och sovit extremt dåligt framförallt dem senaste 4 dagarna. Jag tror jag har somnat kring tre-fyratiden varje natt, och när man får dåligt med sömn så tar ju det extremt mycket på krafterna. Speciellt när det har varit så i några dagar så kommer det ju efter. Så idag har det blivit en extremt lugn dag med mycket vila för min del.

Hoppas ni hade ett trevligt nyårsfirande och har ett riktigt toppenår framför er! Vi håller tummarna för det, KRAM!

Gillar

Kommentarer

Vickan93
Vickan93,
Gott nytt år
nouw.com/vickan93
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack detsamma! 😄✨
nouw.com/elinnhellgren
anita
anita,
Håller tummarna på ett bra 2020 för alla.
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack, det gör jag med! 😄✨
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229