Grillning & dåligt slut

Hej fina ni!

Hoppas ni har haft en bra lördag. Just nu sitter jag i soffan framför teven hemma hos mamma och pappa med tre katter liggandes vid min sida. De är så mysiga. Kommer alltid och vill vara med och ligga nära en och sova.

Idag har jag både haft en bra och dålig dag. Den slutade sämre än hur den började i alla fall. Jag har en ”familje-helg” den här helgen som jag brukar kalla det. Jag har varit med dem från igår kring middagstid, och ska vara här till imorgon.

Idag har vi haft en väldigt mysig dag. Vi var och grillade lunch ute idag. Det var jag, mamma, pappa, Anna, farmor och farfar. Sen kom även en bekant till familjen också förbi och sa hej. Det var himla mysigt.

Det började konstigt nog hagla och sen regna väldigt mycket när vi stod mitt ute och grillade. Men som tur var fanns det en stor inredd lada där som vi kunde gå in och sätta oss och äta i. Så det var himla mysigt och trevligt. Mysigt att höra regnet smattra på plåttaket.

Sen det negativa med den här dagen är min rygg. Någonting har hänt. Det var någonting från ingenstans som bara hände med ryggen när jag skulle resa mig. Men inte så jag märkte att det knaka till eller någonting sånt, utan det bara krampa ihop på något sätt. Även om jag tycker det är fel ord också. Det riktigt hugger till i vissa lägen i alla fall, och har mer och mer kommit som vilovärk.

Det går som bäst om jag håller mig rak i ryggen vid t.ex. förflyttningar och är still. Det är just dem här mellanlägena som är värst. Det sitter nere vid ländryggen/bäckenet och över SI-lederna (bäckenlederna). Jag misstänker om det kan vara något ryggskottsliknande. Oavsett vad det är hoppas jag bara det är bättre imorgon eller åtminstone går över fort.

Sen har det också blivit mycket värre i bröstryggen/bröstkorgen. Det hugger till i varje andetag jag tar. Framförallt när det är dags för ny medicin och den gamla gått ur. Jag är nästan säker på att det är inflammationer som brutit ut. Jag har känt att det har varit på gång i flera dagar, men att det nu måste ha brutit ut.

Något som är lite sjukt är att det verkar vara något med just fyra dagar. För nu är det fyra dagar sedan jag sänkte bromsmedicinen. Precis så var det när jag var mindre också och skulle prova vara utan någon antiinflammatorisk medicin som t.ex. Ipren eller Pronaxen. Då hade jag alltid en inflammation i högerknä efter fyra dagar. Därför är det lite sjukt att det är precis fyra dagar nu med.

Jag blir bara så himla less på att jag ska ha rätt. Att det skulle bryta ut tillslut, och att det jag kände på mig stämde. Jag hoppas nu bara på att det inte blir ännu värre. Utan istället vänder fort och absolut inte blir värre.

Ha det så bra tills vi hörs igen, KRAM!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229