Håller jag på och blir sjuk?

Idag när jag vaknade hade huvudvärken och nackvärken minskat lite i alla fall, men inte helt. Istället så var jag hes på rösten, hade ont i halsen och i bröstet och kände mig febrig. Precis som att jag håller på och blir sjuk. Först trodde jag det kanske kunde vara något man kan ha på morgonen, men som brukar gå över under förmiddagen eller dagen. Men det här har tråkigt nog hållit i sig hela dagen. Jag hoppas bara att det inte fortsätter åt det hållet så det blir värre, för jag orkar verkligen inte att bli sjuk.

Hesheten har fortfarande inte försvunnet, så jag vet inte. Jag kan som sagt bara hålla tummarna på att det känns bättre imorgon. Jag hoppas jag känner mig lite piggare imorgon med. Sen vore det ju väldigt olyckligt om det var influensan som är på gång.
Jag har en känsla av att det är bromsmedicinen som startade igång det här, eftersom jag redan i helgen började känna av halsen lite smått och började hosta. Sen tänkte inte jag så mycket på det utan jag tog bromsmedicinen ändå i söndags kväll, och det är efter det som jag har blivit sämre.

Det skulle bara vara så irriterande och drygt om det var influensan eller någon annat liknande eftersom jag inte har tagit det vaccinet. Jag vet inte heller hur jag ska göra med det. Visst, dem rekommenderar ju att man ska ta det, bl.a. om man har en kroniskt sjukdom och står på immunförsvars dämpande medicin. Men eftersom jag blev allergisk på vaccinationssprutan förra året så vet jag inte ens om jag ska ta den. För den innehåller ju ägg.
Jag tog upp det sist när jag var till min reumatolog, och vi pratade om det men vi kom inte riktigt fram till vad vi skulle göra. För sen lät det också på honom som att det skulle finnas någon tablett som man kunde få utskriven istället för vaccinationssprutan om det är så att man inte kan ta den av olika anledningar. Den tabletten ska man i så fall ta så fort man börjar känna av symtom av influensa för att kanske hinna stoppa/lindra utvecklingen av den. Men som sagt, det blev aldrig bestämt hur jag skulle göra. Så jag måste kanske prata med dem på reuma igen om det, innan det blir försent.

Annars idag har jag varit på kontoret hos min assistansanordnare. Vi hade personalmöte samt att jag hade en intervju angående en vikarietjänst. Vi blev där några timmar så jag var verkligen trött efter att vi hade kommit hem. Jag tror vi var borta ca 4 timmar så det var nog inte så konstigt att jag var trött efter det. Men det gick i alla fall bra.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229