Hälsocentralen

Idag på förmiddagen var jag till hälsocentralen. Jag hade tid kl.10:10. Jag skulle dit för att ta prover och lämna en hel del prover jag har tagit hemma. Det var bl.a. uppsamling av urin och urinprov och sen tog dem blodprov och blodtryck.

I mitten av mars var jag till sjukhuset för att träffa en urolog här på Gävle sjukhus. Besöket gick bra, men då besluta han att han ville skriva en remiss till Uppsala på Akademiska. Han ville det så dem får kolla nogare kring varför jag får njurstenar och ändå är så pass ung och har haft så mycket problem. Eftersom jag har haft besvär med det under många år. Jag fick ju mitt första njurstensanfall redan när jag gick i åk.7. Vilket är ett tag sedan. För efter det har jag haft besvär av njurstensanfall många gånger, urinvägsinfektioner och blivit opererad för just njurstenar.

Men då idag var jag i alla fall dit och tog proverna inför att dem ska kunna göra sin utredning. Men nu är allt i alla fall taget och inlämnat, så det känns ändå skönt. Då väntar jag nu bara på att de ska få alla provsvar och jag ska få en tid för att antingen träffa eller prata med en läkare därifrån.

Men hoppas i alla fall ni har haft en bra måndag! Det har jag haft, KRAM!

Gillar

Kommentarer