Halva veckan

Då har nästan halva veckan gått. Det är sjukt vad fort tiden går. I måndags var jag i alla fall till sjukhuset för att träna hos min fysioterapeut. Den här gången nu sist hos fysioterapeuten gick det faktiskt riktigt bra. I alla fall när vi skulle träna uppresningar, för jag klarade det på första försöket. Men då var britsen lite högre också så det inte var lika lågt som det kanske var första gången när jag började träna på det. Men det var i alla fall roligt att klara det. Sen var det ju såklart rätt svajigt och så när jag stod upp. Men jag gjorde det i alla fall, och bara det känns riktigt skönt och roligt. Sen gick det sådär med resten av träningen för då var jag riktigt trött, men efter en liten paus i mellan så gick det helt okej ändå.

Sen igår hade jag en hemmadag. Jag var hemma nästan hela dagen förutom på eftermiddagen. Då hade jag sista introduktionstillfället med tjejen som nu ska/har börjat som vikarie. När hon kom så åkte vi i alla fall och handla lite mat. Annars förutom den trippen så var jag hemma hela dagen. Men det blev även en hel del matlagning igår, samt serietittande, städning och lite träning. Jag börjar jag sakta men säkert komma tillbaka med cyklingen, så det känns väldigt skönt och roligt. Eftersom jag fick ett litet bakslag kan man nog säga på knät. Men nu känns det bättre, och jag hoppas det fortsätter såhär så jag inte får några fler bakslag.

Idag har jag också haft en sjukhusfri dag, och den har varit rätt lugn måste jag säga. Samt rätt rolig. På förmiddagen efter vi hade tagit en lång lugn frukost så bakade vi polkagriskola och knäck med kardemumma- och kanelsmak. Dem blev jättegoda, och speciellt knäcken. Fast dem är fortfarande inte riktigt klara eftersom dem måste stelna till lite mer. Jag hoppas dem kommer göra det och i alla fall är klar till imorgon. Men det får jag se imorgon. Smaken var i alla fall god. Smaksättningen till knäcken gjorde jag faktiskt själv, och det blev riktigt bra om jag får säga det själv, så det var roligt. Speciellt med tanke på att jag aldrig bakat knäck själv någon gång förut. Jag tror jag ska göra några fler med olika smaker, för det var roligt.

Sen annars idag förutom att jag julbakade lite, så har jag varit till Sandviken med mammas telefon, för hon hade glömt den hemma. Så då blev det en liten biltur dit. Sen på vägen hem därefter var jag först förbi Apoteket i Sätra, men då hade dem inte det jag skulle ha så då fick jag åka till stan på Apoteket där och hämta ut det jag skulle ha. När det var klart var jag och hämtade ut ett paket på vägen hem som jag hade beställt. Så det blev en hel del åkande till olika ställen idag.

När vi väl hade kommit hem efter bilturen och ärendena så blev det o ta det lite lugnt. Skönt, för då var jag verkligen trött. Samma sak nu under kvällen. Då har det också varit rätt lugnt så det har varit skönt, för imorgon blir det full fart igen. Då ska jag bl.a. till sjukhuset. Hoppas ni har haft en bra dag!

Gillar

Kommentarer