Händelserik dag - Operation imorgon

Hej bästa ni!

Här kommer det bara en kort uppdatering. Jag var till min reumatolog idag pga att hela kroppen nu även har fått en riktig skjuts med inte bara en inflammation. Men det fick bli dem ”värsta” ställena som fick kortisonsprutor, 7st blev det totalt. Var även flera ömma och onda ställen, men vi lärde ändå försöka hålla nere antalet och bara ta de ”värsta” sprutade pga olika anledningar.

Blev även en hel del diskussion kring bromsmedicin, men inget är helt bestämt än. För som läget är nu så har jag ju inte haft någon på ett bra tag. Men något skulle jag verkligen behöva, problemet är bara att jag har testat i stort sett alla bromsmediciner som finns för tillfället. Så stora frågan nu är vad? Eventuellt att vi har en plan, men det får jag veta mer om någon vecka. Min reumatolog lärde diskutera med lite kollegor.

Sen efter det besöket var jag till smärt och träffade min smärtsjuksköterska. Bästa smärt! Där blev det inte akupunktur, som det egentligen var planerat att jag skulle få för att lindra abstinensen lite. Men så blev det inte eftersom jag hade fått kortisonsprutor. Det blev istället en hel del prat om läget nu, läkarbesöket hos min reumatolog och sen blev det hel planering kring min infart (tunnelerad cvk). För nu ska den ut pga infektionsrisken! De blir inte att vänta till september (som de först var tänkt och samtidigt sätta in en port-a-cath), eftersom jag måste ju också få någon bromsmedicin. Och av bromsmedicin blir man ofta mer infektionskänslig, därav det här ändrade planerna nu.

Jag hade sådan HIMLA tur att jag så precis fick en återbudstid på dagkirurgin redan IMORGON (!!). Vem har ens turen att få det!? Men jag ska också erkänna att jag är lite nervös. Men det ska nog gå bra, det gick ju bra att lägga den så varför ska det inte gå bra att ta bort den också? Jag håller tummarna för att allt bara rullar på så smidigt som möjligt imorgon i alla fall! ♡

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229