Händelserik helg

Då var det slut även på denna helg. Det blev sammanfattningsvis en rätt händelserik helg. Både kalas/examensfirande för Anna, två svängar till akuten med Anna och en sväng idag till köpis. Jag och Ellinor följde med Anna och mamma som skulle till Synsam för att hämta hennes glasögon som hade kommit. Riktigt snygga.

Just nu la vi oss precis på bäddsoffan ute i hallen och slappar lite. Vi har precis haft en liten "att göra" stund. Vi har fördelat två dosetter, så nu klarar jag mig i två veckor innan det är dags igen. Sen har jag skrivit veckans planer på ett veckopapper jag har så man ser tydligt vad som händer och är inplanerat. Sen blev det även lite plock och fix efter middagen.

Det blir väldigt lugnt nu i alla fall resten av kvällen. Jag misstänker att vi säkert sätter igång en film eller någon serie. Vi startade en film efter att vi kom hem, men jag somnade till en stund där i mitten/vid slutet av den, så jag hängde inte helt med. Men den var ändå helt okej. Set it up hette den på Netflix. Jag är nog av en liten expert på att somna till filmer. Speciellt om man har hållit igång och gjort någonting och är rätt trött efteråt. Då är det som gjort till att somna till för mig. Så jag hoppas jag kan hålla mig mer vaken nu haha, men det tror jag. Jag blev ju i alla fall rätt pigg efter den lilla näpen.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229