Här igen - Akupunktur & handling

Nu är jag precis hemkommen och har hunnit landa lite efter ett besök på sjukhuset och lite handling. Jag tror vi hann handla precis innan ruschen då alla ska hem från jobbet, samt handla inför helgen, så det var skönt.

På sjukhuset gick det också bra. Det var andra gången den här veckan som jag var till smärt. Men den här gången var det bara till min smärtsjuksköterska för att få akupunktur. Vi blev tvungen att skjuta upp tiden sist, för egentligen skulle jag ha fått det efter läkarbesöket i onsdags, men de var tvungen att boka om det för dem lärde upp på en av avdelningarna så då fick jag komma idag istället. Men det gick bra.
Det känns skönt att få komma igång igen med det, för jag tycker ändå det har varit till hjälp tidigare när jag fått. Och jag har ju haft ett litet uppehåll nu under sommaren, så då känns det skönt att vi ska börja igen.

Vi pratade även lite om läkarbesöket i onsdags. Att det verkligen är viktigt att komma igång och få in en rutin med alla "måsten" som måste göras varje dag, som t.ex. träningen och stimuleringen på fötterna (eller vad vi ska kalla det). Men det känns ändå just nu som att jag har det, så det är skönt.
Sen vet jag inte riktigt hur det går med nedtrappningen av medicinen som vi kom överens om att sänka. Jag har bara hunnit sänka eftermiddagsdosen igår och idag. Men jag tycker det går sådär. Jag ska inte sticka under stolen med att jag tycker jag känner av det. Jag hade även betydligt svårare att somna igår, men jag hoppas det bara var en tillfällighet. Jag intalar mig själv det i alla fall. Men det visar sig. Jag får försöka ge det några dagar till, kanske veckor så går det kanske lättare sen. Jag hoppas det, och att det ska gå.

Gillar

Kommentarer