Harry på koll igen

I måndags ringde jag till djurkliniken jag varit på med Harry för att höra med dem vad jag ska göra med hans medicinering, eftersom hans utslag börjar komma tillbaka mer och mer ju längre in i nedtrappningen jag kommer. Så då ringde jag och skulle höra med dem om jag skulle fortsätta som planerat med nedsänkningen av hans medicin eller om jag skulle stoppa och fortsätta ett par dagar till. Men då fick jag till svars efter att hon jag pratade med hade pratat med veterinären, att dem istället ville göra en hudbiopsi på honom. Så det ska vi in på nästa vecka. Så då ska han få lugnande också kommer dem ta en liten hudbit på några ställen (kanske 3) som de sen ska analysera. Så han kommer få kanske ett stygn på varje ställe.

Dem ville göra det för att se vad problemet är, för om det kommer tillbaka så snabbt inpå när man har börjat trappa ner så är det något som ligger och "gror"/ligger latent i kroppen på honom (eller hur man ska uttrycka det). Så nu vill de komma till botten med vad problemet är, vad som orsakar det och det vill ju jag med veta.

För som det är nu kliar han sig bara mer och mer och utslagen ökar. Det är verkligen synd om honom för man ser på honom att det är jobbig med tanke på allt kliande och slickande. Så jag hoppas verkligen att vi kan komma till botten med det här efter biopsin så vi vet vad vi ska göra för att det ska bli bättre. Sen hoppas jag också att det inte är någon sjukdom han har, utan något som kräver kanske en annan medicin/behandling också försvinner det sen. Men det får vi helt enkelt se och såklart hoppas på.

Gillar

Kommentarer