Hej torsdag

Hej på er och denna torsdag!

Hoppas allt är bra med er!

Med mig är det fortfarande inte bra med förkylningen. Jag tror det är de i alla fall. Jag började även känna mig såhär kallsvettig fram och tillbaka igår kväll som fortfarande kommer och går. Så jag misstänker att det ändå är någon typ av förkylning jag har åkt på.

Idag har jag som tur inte haft någonting inplanerat förutom lite fix här hemma. Så det var skönt att få lite saker gjorda som har hängt över en. Sen blev jag tvungen att åka iväg på ett ärende som först inte var tänkt, men det gick bra. De gjorde jag efter lunch, så då passade jag på att stanna och handla lite smått inför en rätt jag tänkte göra och bjuda syrran på imorgon. Eventuellt att mamma och pappa också ska vara med.

Jag ska göra en rätt som heter Carnita taco. Jag har skrivit om den här förut, ni kan läsa receptet här. Sist jag gjorde den så bjöd jag mamma och pappa på den och då blev det en riktig hit, så nu tänkte jag i alla fall bjuda syrran på det.

Annars blir det nog väldigt lugnt ikväll. Jag ligger och tittar på lite serie just nu med Jessica. Vi har precis börjat på tredje säsongen av Outlander.

Jag hade ingen bra passande bild till det här inlägget, men kolla bara vad fint det var på himlen igår eftermiddag. Den här bilden är dessutom utan något filter. Så himla fina färger.

Gillar

Kommentarer

mathildaheimer
mathildaheimer,
Har också börjat känna att en förkylning eller liknande är på g :/ hoppas vi klarar oss <3
nouw.com/mathildaheimer
elinnhellgren
elinnhellgren,
Nej va tråkigt.. Ja vi håller tummarna för det! <3
nouw.com/elinnhellgren
Evaeliasson
Evaeliasson,
Tack för receptet, såg gott ut 🤗
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Varsågod! Ja de är jättegott, så kan verkligen rekommendera det 🤗
nouw.com/elinnhellgren