Hektisk men ändå rolig gårdag

Igår hade jag en riktigt fullspäckad dag. Den tog verkligen på krafterna, men den var rolig också. Fast den har gått i ett. Det har varit nackdelen. Jag började förmiddagen med möte i stan med alla assistenter (dem som kunde komma), sen bar det direkt av till sjukhuset för att träffa min fysioterapeut för att träna. Det gick bra men var grymt jobbigt. Jag fick även mitt träningsprogram igår på saker jag ska göra hemma vid två tillfällen i veckan nu till att börja med, och sen går jag ju hos henne två gånger i veckan också. Så får vi öka på det eftersom sen när det går.

Därefter var jag på Apoteket och hämtade ut medicin, och på vägen hem hämtade jag upp en kompis som följde med hem till mig. Så vi hämtade upp henne, stannade och köpte hem kinamat på vägen hem också åt vi de när vi kom hem till mig. Efter det prata vi, drack kaffe och bara umgicks. Det var väldigt trevligt och behövligt. Så det var roligt. Vi är ju båda två reumatiker och förstår varandra väldigt bra, så det är skönt det med. Att prata med en person som förstår exakt hur man känner, förstår så nära man kan i alla fall. Eftersom vi är i väldigt liknande situationer. Sen några timmar senare skjutsade jag hem henne och passade på att tanka på vägen hem, samt att vi småhandlade lite till fika som vi skulle ha igår kväll.

Vi kom kanske hem ca kl.16:30 och då var jag totalt slut kan jag lova. De första jag gjorde va att lägga mig på soffan och bara vila. Det var verkligen behövligt, för de hade jag inte gjort på hela dagen, inte på de sättet i alla fall. Fast det ändå stundvis var en lugn dag som t.ex. under eftermiddagen. Fast det var ju stundvis riktigt stressigt också så de tog nog mycket på krafterna det med. Slut var jag i alla fall, så på kvällen blev det bara att ligga i soffan och titta på tv och gosa lite med Harry.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229