Helgen - Kalas på schemat & glasögonjakt

Den här helgen har varit rätt bra, förutom att jag har haft rätt ont i nacken och huvudet. I lördags på eftermiddagen så var jag bl.a. på kalas för att fira min kusin och hans flickvän. De har och ska fylla år. Det var trevligt! Vi fikade, umgicks och sen kollade vi även på hockey innan vi åkte hem. Sen lite senare under kvällen så fick jag besök av en kompis. Hon har varit assistent till mig förut, och sen har vi hållit kontakten så det var verkligen trevligt att träffa henne igen!

Sen under söndagen var jag först hemma på förmiddagen. Men efter lunch så åkte vi in till stan för att kolla på glasögonbågar där med, för att se om dem hade några andra bågar som jag skulle gilla bättre. Jag hittade ett par bågar som var snarlika den jag tänkte att jag skulle beställa, men de hade inte rätt storlek hemma på stan. Så då skulle jag behöva köpa/beställa dem utan att ha provat den i rätt storlek. Men då hade jag sådan tur idag (måndag) när jag var till köpis (Valbo köpcentrum) för att lämna tillbaka dem jag hade lånat hem över helgen, och då hade jag sådan tur att hon som jobbade där hade den bågen jag var intresserad av på sig i rätt storlek. Så då fick jag prova hennes, vilket var väldigt snällt. För den bågen jag hade sett i stan hade dem inte hemma i min storlek varken i stan eller på köpis. Men nu fick jag i alla fall prova den, och det lutar åt att det blir den. De skulle i alla fall beställa hem den i den färgen jag ville ha, också ska jag få prova den på onsdag. Så det känns skönt i alla fall. Då får jag testa dem en gång till innan jag tar sista beslutet om vilka det blir.

Sen i söndags så gjorde jag även mitt träningsprogram som jag har hemma och cyklade lite på motionscykeln. Det gick bra. Visst blev jag väldigt trött, men jag tycker ändå det gick bra. Det var även första gången jag cyklade på ett bra tag och det gick skapligt, så det var skönt. Knät har inte krånglat något efteråt i alla fall, och det är huvudsaken när det gäller cyklingen känns det som. Jag hoppas det fortsätter gå bra så jag inte behöver ta ett uppehåll igen från det, men det visar sig.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229