Helgplaner

God förmiddag på er fina ni!

Hoppas allt är bra med er denna fredag! Inatt har jag inte sovit särskilt bra. Eller jo när jag tillslut somnade, men det var inte förrän framåt tvåtiden inatt. Jag blir så frustrerad när jag inte kan somna. Det är inte roligt, också när man känner att tiden bara blir mer och mer. Men tillslut somnade jag i alla fall.

Vad fort den här veckan har gått. Extremt fort. Hittills idag har jag bara tagit det rätt lugnt. Ätit frukost, duschat, svarat på lite mail och sen nu sitter jag och skriver det här inlägget.
Jag känner mig fortfarande inte på topp. Däremot tycker jag halsen kändes lite lite bättre imorse när jag vaknade, så jag hoppas verkligen att det är påväg över. Dock har jag blivit mer snorig, så det lutar ju ändå åt att det var/är en förkylning jag fått. Jag tror aldrig jag varit så glad över det i så fall, för jag hade INTE orkat med att det skulle vara en infektion i halsen igen..

Har ni några roliga planer inför helgen?

Jag ska bl.a. på kalas imorgon till en nära vän. Det ser jag verkligen fram emot för nu var det ett tag sedan vi sågs sist. Det är på eftermiddagen. Men det ska bli riktigt roligt. Annars blir det nog väldigt lugnt och bara försöka bli frisk.
Sen ska jag nog försöka rita lite. Jag har saknat det, så det skulle vara roligt att ta tag i det igen och verkligen sätta sig ner och hålla på med det. För nu var det som sagt ett tag sedan jag gjorde det, bara rita för rolighetens skull. För det har kommit lite åt sidan den senaste tiden. Annars kommer jag nog ta helgen bara som den kommer.

Det ska i alla fall bli himla mysigt att få börja den med att bjuda familjen på middag ikväll, så det ser jag fram emot. Sen har jag förresten planerat för att göra lite pepparkakor idag också, så det ska jag göra har jag tänkt här på eftermiddagen. Det blir mysigt. Dem är ju så mycket godare än dem köpta, även om jag har köpt en glutenfri pepparkaksdeg och inte gjort den själv. Den degen kan jag förresten också rekommendera. Jag tycker dem blir väldigt bra i alla fall. Den är från Finax och man kan köpa den i dem flesta mataffärerna.

Hoppas ni får en fin dag och trevlig helg framför er! KRAM

Två bilder från igår kväll när jag gjorde lite förberedelser inför middagen idag. Köttet skulle marineras och ligga över natten. I mitt tidigare inlägg har jag länkat till rätten jag tänkt göra.

Gillar

Kommentarer