Hemma helg - Sommarväder

Hej på er!

Hoppas ni har haft en bra helg. Det har min varit. Den har varit rätt lugn. I lördags var jag inte så pigg och hade rätt ont i kroppen, så då låg jag mest ute i farmor och farfars uterum inne på gården och läste och bara tog det lugnt. Umgicks lite med dem, familjen och Elin.
Sen efter middagen gick jag, Elin, mamma och pappa över till några bekanta här i byn och umgicks lite med dem. Det var väldigt trevligt. Det har ju varit så himla skönt väder den här helgen också. Riktig sommarvärme måste jag säga, så nu känns det verkligen att den har kommit.

Sen igår kände jag mig lite piggare, så då var vi ute och planterade om lite saker i växthuset. Bl.a. flyttade jag mina jordgubbsplantor från framsidan bak till en stor zinkbalja som jag har stå precis utanför ingången till växthuset/uterummet. Det blev jättebra. Sen flyttade vi även över lite tomater till större krukor så de fick mer plats, så det blev lite trädgårdsfix helt enkelt. Sen var vi ute en hel del igår i och med att det var så fint väder. Vi hjälpte bl.a. till att öppna upp poolen för sommaren. Anna och Alicia hjälptes åt att bära av plåtarna och ta bort presenning och något mer som låg där under. Så nu ska den bara göras ren och bli uppvärmd så ska det nog gå att bada i den.

Så det har varit en rätt skön helg ändå tycker jag. Lugn och skön.

Gillar

Kommentarer