Hemma igen

Idag har det i det stora hela varit en hemma-plocka i ordning-dag. Jag var och handlade lite smått och hämtade ett paket på posten på förmiddagen. Men det gick fort. Annars har jag bara varit hemma. Jag hämtade skorna som jag hade beställt. Det var helt otroligt för de fanns redan på posten för att hämtas igår och jag beställde dem i förrgår, så det gick ju bara från ena dagen till den andra. Det kallar jag snabb leverans måste säga!

Annars idag så har jag lagat mat två gånger, plockat upp packningen jag hade med mig till Umeå, tvättat, var ut en liten sväng på gården, badat Harry och sen har jag börjat titta på en serie med Ida. The Americans heter den. Riktig bra måste jag säga, så om ni gillar serier med lite spänning och spioneri så ska ni se den. Vi blev fast ganska fort, så det var ändå skönt. För annars brukar serier kunna vara lite sega i början innan man kommer in i den, men riktigt så var det inte med den här. Så det var roligt, för det är inte det enklaste att hitta en bra serie. Så nu längtar vi tills vi kan se ett till avsnitt nästa gång vi träffas.

Så har min dag sett ut. Sen har jag känt mig rätt trött o matt och så efter resan igår, och det kommer nog en del från hela vistelsen i Umeå med. Även fast vi inte har stressat, för vi har ändå gjort en hel del och sen åkt mycket bil, så det är klart man känner av det nu efteråt. Men det var ändå en riktigt trevlig resa, och mysigt att bara ha varit vi. Vi fyra i familjen, även fast jag gillar mina assistenter otroligt mycket också. Men ni förstår nog vad jag menar. Hoppas ni med har haft en bra dag och start på helgen.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229