Hemma torsdag

En riktig hemmadag har det varit idag. Jag har inte varit så pigg så det passade faktiskt rätt bra idag att jag inte hade någonting annat inplanerat. Därför var det skönt att jag bara kunde få vara hemma idag.

Dagen har varit väldigt lugn. Jag har försökt tagit det lite extra lugnt idag i alla fall, eftersom dem tidigare dagarna har varit rätt intensiva. Det har varit ett väldigt farande hit och dit har det känts som. Jag vaknade i alla fall med huvudvärk. Den höll i sig från igår kväll. Den typen av huvudvärk tycker jag är den drygaste huvudvärken, när den aldrig vill släppa. Så förmiddagen blev rätt lugn. Jag tittade bl.a. på en film, ritade lite och vilade.
Sen under eftermiddagen så kom farmor förbi. Vi pratade och umgicks en stund, så det var trevligt. Efter det knäppte jag lite kort på Harry inför att jag skulle nominera han till "Lussekatten 2017". Så det blev ett litet jul inspirerande kort. Så ni får gärna rösta på honom sen när det blir dags för det. Men det dröjer lite innan det är aktuellt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229