Hemmadag + introduktion

Vad fort tiden ändå har gått den här dagen, samtidigt som den går grymt sakta. Just nu sitter jag i soffan med datorn i knät tillsammans med en sovandes Harry vid min sida. Han är så mysig, ska alltid komma och lägga sig nära en när man sitter i soffan. Och speciellt när det är kallt och regnigt väder ute. Han älskar verkligen att burra in sig i en filt nära en, och lite extra mysigt är det när det är just dåligt väder. Det verkar som att både han och jag blir lite extra seg i kroppen då.

Annars idag hittills så har jag haft första introduktionsdagen med en ny tjej som ska bli assistent åt mig. Hon var här mellan kl.08-15, och tiden gick ändå väldigt fort. Det kändes riktigt bra, så det var roligt. Skönt att allt flöt på så lätt. De tyckte jag i alla fall det gjorde, sen vet jag inte om också tyckte det men jag hoppas hon tycker det i alla fall!

Tyvärr hade jag inte så mycket som skulle göras just idag, utan det blir lite mer imorgon och på torsdag då hon också ska vara här. Men det var rätt skönt att vi fick en del tid till att prata och lära känna varandra också. För det tar lite tid det med. Men det ska bli roligt att träffa henne imorgon igen.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229