Hemmadag & roadtrip

Min helg har både varit väldigt lugn och resande. I lördags hade jag en hemmadag. Då var jag hemma, gjorde min träning/övningar, lagade mat och sen mot kvällen så åkte vi och köpte kinamat som vi dela på jag och Elin (vän och assistent). Det var gott, och roligt att mysa till det lite. Sen efter det var vi hos mamma och pappa på kvällen för att titta på finalen av Melodifestivalen tillsammans. Jag vet inte vad ni tyckte, men jag tycker låten som vann var riktigt bra. Jag hade hoppats på Wiktoria men jag tycker Robin helt klart också var en värdig vinnare. För både numret och låten var riktigt bra. Så nu får vi se sen hur det går i Eurovision.
Jag hade en riktigt dålig dag under lördagen och kände mig bra helt slut och risig i hela. Jag hade ont och var inte på topp om jag säger så.

Sen igår (söndag) var jag till Hudiksvall med mamma och pappa. Vi var på besök till en vi känner också träffade vi på mormor och morfar en snabbis med när vi stannade till på Max för att äta lite lunch. Jag kan inte komma upp i deras lägenhet eftersom den är en våning upp utan hiss, och det vore inge roligt om vi skulle ramla i trappen deras. Vi var inte så sugen på att chansa och testa heller med tanke på att trappen är en rätt brant spiraltrappa. Men istället så var det trevligt att dem mötte upp oss där så vi fick träffas lite ändå.
Sen efter besöket vi var på så stannade vi på en restaurang längs vägen som hette Route 86, där var det riktigt bra måste jag säga. Det var lite cowboytema över stället som var riktigt mysigt, och bra mat med. Så det var roligt. Dem var även riktigt hjälpsamma när det gällde mina allergier också så jag fick något jag tålde. Så det stället kan jag verkligen rekommendera er att äta på om ni har vägarna förbi där.

Igår var det även första gången jag lämnade ifrån mig Harry ett längre tag, eftersom vi skulle vara borta precis hela dagen annars. Men det hade gått bra, så det var skönt. Han fick vara hos farmor och farfar.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229