Hemmasöndag

Då har denna vecka också gått. Under förmiddagen kändes det som att jag höll på med någonting hela tiden. Om vi inte fördelade dosetterna så gick vi en promenad, mamma kom förbi en sväng, pratade med Anna i telefon och det som tog längst tid var en tabell jag skulle göra på datorn för mina mediciner. Som en avprickningstabell undertiden vi fördelar dosetterna så vi vet vilka vi ska lägga i och vilka vi har lagt i. Så man inte missar någon, med tanke på att det är en del.

Men det gick inte så bra. Datorn sega en hel del, samtidigt som jag hade lite problem med Word programmet. Det var så längesen jag skrev i det så jag kom inte riktigt ihåg hur man gör själva "sidan" liggande, för sen ser det ju lite annorlunda ut på en Mac jämför med PC som vi alltid skrev i under skoltiden. Så jag fick verkligen testa mitt tålamod idag kan jag lova. Men tillslut så lyckades jag fixa det i alla fall....trodde jag tills mamma kom förbi med utskriften. För hon hjälpte mig att skriva ut dem men då saknades såklart alla tabellrutor, fast dem syns i datorn. Jättekonstigt. Så imorgon får jag väl försöka göra om det igen och försöka komma på vad jag gjorde för fel. Det är bara så drygt och typiskt när man äntligen tar tag i en sak och gör den, och tror att man har fixat det, men så visar det sig sen i alla fall att det är något som krånglar. Men jag får som sagt titta på det imorgon igen.

Annars under eftermiddagen så hann vi i stort sett bara komma in efter att vi var ute innan det började regna. Så då tittade vi på ett serieavsnitt ur Grey's anatomy. Sen har jag/vi även städat lite, mamma kom förbi och drack kaffe, jag har läst lite, lagat mat också var det nå mer jag gjorde som jag inte kommer på nu vad det var för något. Så den har varit både ganska lugn och mindre lugn, haha.

Jag tycker den här dagen har varit lite sådär. Jag vet inte vad det är men stundvis känns det bara lite jobbigt. Inget ont mot dagen i sig. Jag vet bara inte riktigt vad det är, men allt hör säkert ihop med att lederna inte mår så bra. Det är klart det tär på en tillslut att hela tiden gå med extra värk. Jag hoppas bara den här veckan går fort så det blir fredag någon gång så jag får komma till doktorn. Så det går som sagt lite upp och ner.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229