Hemmatisdag

Hej fina ni!

Hoppas ni har haft en bra dag och start på veckan. Idag har jag bara varit hemma. Det var jag igår med, och det har varit väldigt skönt. För jag har verkligen inte varit på topp dem senaste dagarna och är det fortfarande inte.
Jag har mått så himla illa och ryggen gör så ont. Dem senaste dagarna har jag till och med fått halvsuttit och sovit om nätterna för att jag inte ens har kunnat legat plant.

Det som gör mig lite fundersam kring ryggen nu är att jag har så ont fortfarande trots att jag fick kortisonsprutorna mot SI-lederna (bäckenlederna) i fredags. Jag tycker det borde börja vända nu. Även om det över själva stället precis vid SI-lederna inte är exakt lika ömt som det var då precis när innan jag fick sprutorna.
Men sen i fredags kväll när jag skulle gå och sova och la mig i sängen för att sova så var det precis som att någonting låste sig/knaka till. Det är jättesvårt att sätta ord på vad som hände, men någonting var det och efter det har jag haft så himla ont. Sen är det precis som att det har blivit ännu mer över själva ryggraden som det gör ont nu, men fortfarande på ett ungefär i samma höjd som SI-lederna sitter.

Sen har jag även haft konstant huvudvärk sedan i fredags då jag började med tabletten mot svampinfektionen i munnen och halsen. Annars har jag mest haft det till och från och trott det haft mer med blodtrycket att göra. Men eftersom det hör ihop så bra med tiden då jag började med medicinen så känns det mer som att det här hör ihop med medicinen, eller en kombination.

Idag efter frukost och all bestyr kring det har jag ringt en hel del samtal. Tror jag höll på större delen av förmiddagen. Jag ringde bland annat och försökte höra vad jag skulle göra med ryggen. Men det får jag fortsätta med imorgon.
Sen tog jag mig faktiskt ut på en promenad efter lite om och men för att få lite frisk luft. Det var motigt, men skönt när vi väl var ute. Det såg ju inte precis ut att vara det roligaste vädret när man tittade ut, men det var faktiskt rätt skönt ändå. Så jag var ändå glad att jag ändå kom ut en sväng.

En rolig grej som faktiskt hände undertiden vi var ute, eller rolig och rolig var väl kanske att ta i också. Det var när vi skulle gå en sväng i trädgården för att plocka lite vinbär så kör jag fast med min elrullstol i gräset. Jag tror det var pga att gräset var fuktigt/blött tillsammans med att det nog var lite för mjukt i gräset. Så efter att jag hade stått still en stund så sjönk jag fort ner i marken och hjulen bara spann. Så då fick vi tillslut ringa farmor så hon fick komma och hjälpa oss, så både hon och Julia kunde putta på. Haha, men då kom jag i alla fall loss som tur var! Men om inte farmor hade varit hemma så vet jag inte vad vi riktigt hade gjort.

Annars förutom det idag så har jag försökt vila, bada Harry och städat lite. Det har blivit lite småfix helt enkelt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229