Hittills denna vecka - v.42

Hejsan!

Hoppas ni har haft en bra start på nya veckan. Det här är nog första veckan någonsin på jag vet inte hur länge som jag inte har någonting inbokat under den här veckan. Då syftar jag på ett fysiskt sjukhusbesök på sjukhuset. För jag har redan behövt ringa och prata med 3-4 olika ställen på sjukhuset, samt varit på apoteket. Men ändå. Jag har inte behövt åka dit, och det vet jag inte när det hände sist. Så det känns lite ovant och skumt på ett sätt.

Igår var jag som sagt inte på något sjukhusbesök, men det blev en hel del ringande under förmiddagen dit istället. Jag behövde prata med dem på reuma om min värk bak vid ryggen/urinvägarna/njurstensanfall-känningar. Vad det nu är smärtan beror på.
De på urologen trodde inte att det var njurstensanfall med tanke på hur mina njurstenar låg enligt den senaste röntgen. Vilket jag tror snart måste vara från ca ett år tillbaka. Samtidigt som det känns precis som när jag har haft känningar och början till njurstensanfall. För den smärtan glömmer man inte i första taget.
De tyckte i alla fall att jag skulle prata med min huvudläkare om det, så dem får kolla det vidare vad det är smärtan egentligen kommer ifrån. Så det ringde jag bl.a. om igår till reuma om, så imorgon (onsdag) ska min reumatolog ringa upp mig.

Annars igår var vi iväg en sväng på lite småärenden. Mest för att försöka hitta på någonting. Det blev väldigt spontant. Vi var bl.a. till Lager157, Rusta och IKEA. Sen på vägen hem stannade vi också till på Apoteket en snabbis för att hämta ut medicin. Men allt fanns inte hemma, så jag får åka tillbaka dit någon dag i veckan.

Idag däremot har jag bara varit hemma. Fixat lite hemma med höstblommor på altanen, städat, tvättat, bakat sockerfritt chokladbräck, lagat mat och försökt tagit det lite lugnt. Jag vaknade vid 4-5 tiden imorse och fick (vad jag kallar det) början till njurstensanfall igen (!!), och sen kunde jag inte somna om. Så då har jag vilat och kikat lite på serier däremellan för att försöka samla lite energi mellan det vi har gjort.

Såhär fint såg det ut utanför mitt köksfönster igår när vi lagade middag.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229