Hittills denna vecka

Hittills har vi bara haft måndag och snart har även hela tisdagen också gått på denna vecka. Igår blev det både en hemmadag med lite påhitt, men jag hade inget sjukhusbesök i alla fall. Igår skulle jag ha varit till sjukhuset för att träna hos min fysioterapeut, men då var hon hemma med sjukt barn, så det gick inte. Idag har jag inte heller haft några sjukhusbesök. Så det har varit lite skönt.

Så istället idag så bakade jag lite ny knäck, tittade ikapp svartsjön och midsommarsol. Det är två serier som går på tv som jag följer, men jag hade missat de senaste avsnittet ifrån båda, så då kollade jag ikapp det. Sen framåt eftermiddagen så åkte vi till stan för att göra lite snabba ärenden samt stanna på stan för att kolla på parfymer. Det var verkligen inte lätt men jag hittade en i alla fall som jag önskar mig i julklapp.

Sen idag har jag bara varit hemma. På förmiddagen blev det pepparkaksbak. Det var roligt och mysigt med lite julmusik i bakgrunden, och dem blev riktigt bra så det var roligt. Efter det lagade jag lite lunch och sen har jag tittat lite på OC, en serie jag också följer. Den är riktigt bra, så den kan jag rekommendera om ni inte har sett den redan. Jag har även lagat middag idag och nu sitter jag i soffan och tittar lite på tv. De håller på och monterar/installerar strömmen nu i nya rummet så jag kan få ström och ha lite lyse där. Det ska bli riktigt skönt att få det klart, eftersom det blir mörkt väldigt fort ute nu. Sen när det är klart så är rummet så gott som färdigt när strömmen är färdig installerad, så det ska bli riktigt skönt.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229