Home today

Detta inlägg skulle ha lagts ut igår kring kl.11, men av någon anledning publicerades det inte.. Därför får det komma nu istället.

Onsdag igen och halva veckan har i stort sett gått. Jag känner mig inte på bästa humör eller form idag. Jag har ont i kroppen och känner mig lite allmänt trött på allt. Hela situationen skulle jag nog säga att det är. Därför känns det rätt skönt att jag inte har något inplanerat som jag måste iväg på idag.
Men på eftermiddagen kommer i alla fall en tjej och ska göra sitt första intro pass här som assistent. Det ska bli roligt. I vanliga fall brukar dem passen börja med ett dag pass, men för att komma igång så passade det här bättre tidsmässigt så då fick det bli så. Jag hopppas det går bra idag, men det tror jag. Det kändes bra på intervjun, men det är klart man alltid är lite nervös inför någonting nytt.

Hittills idag har jag tränat, försökt ringt lite samtal som behövde ringas, samt kollat på ett avsnitt av Grey's anatomy. Tyvärr så fick jag inte tag på någon av dem jag ringde så jag får göra ett nytt försök efter lunch tänkte jag. Jag ska bl.a. ringa och boka vaccination till Harry, hans ettårs vaccinationsspruta.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229