Hoppas på en bättre lördag!

Godmorgon fina ni!

Hoppas det är bra med er, och att ni hittills har det bra i påskhelgen som är!

Min gårdag hade inget bra avslut. Jag fick som ett riktigt bakslag med grymt mycket värk i höger foten. Det började rejält kring 1-2 tiden på eftermiddagen, sen bara eskalerade det. Foten var SÅ svullen att det såg ut som ett spindelnät av trådiga blodkärl under hela foten, tårna var vita och satt i stort sett ihop, och sen under tramdynan var det så spänt så det såg nästan ut som en blåsa. Huden såg ut lite som att det hade blivit en stor blåsa som när man t.ex. har bränt sig eller något satt det har blivit en vattenblåsa. Lite så såg det ut över trampdynan. Speciellt under stortån.

Usch jag är så trött på det här nu. Men jag misstänker att det nu blivit sämre pga att jag satt uppe bra länge under hela förmiddagen. Kanske lite väl länge, för den ända vila jag i stort sett fick var när jag låg kvar på sängen efter träningen jag gör varje dag efter frukost för att få ner värsta svullnaden innan jag sätter mig upp. Jag låg då på mage i sängen med fötterna högt i kanske en kvart innan vi sedan gjorde lunch. Sen var det efter de som allt starta igång och jag fick så fruktansvärt ont..

Jag är riktigt trött på det här nu helt enkelt! Att minsta lilla ska påverka hela min resterande dag pga saker jag gör, men som jag kanske inte riktigt där och då tänkte på. För idag t.ex. så kom det saker jag behövde göra, och då kämpar jag hellre mig igenom det och får det gjort på en gång, än att avbryta och lägga det på hög. I alla fall så gott det går. Sen beror det lite på vad det är också. Om de går att skjuta på.

Men vilket som så får jag alltid sota för det sen känns det som. Jag har i alla fall hållit på om vart annat sen början av eftermiddagen med att kyla foten med blöta handdukar, haft högläge och försöka distraheras av teven. Det har gått sådär. Jag hoppas er har varit bättre!

Förutom en fot som jag bara skulle vilja lyssna på mig att snällt sluta så hade jag en trevligt dag med Isabella. Vi köpte även hem pizza här ifrån kiosken där jag bor. Dem gör verkligen väldigt goda pizzor, så de blev det till middag idag. Sen gjorde kikade vi på en bra film som hette A walk to remember.

Idag hoppas jag på mindre smärta och sprängsvullnad än igår. Jag hade riktigt svårt att somna igår kväll med, men efter mycket om och men så somnade jag tillslut i alla fall.

För oss blir det inget jättefirande av påsken i år. Det vi ska göra är att äta tillsammans, vi familjen och farmor o farfar. Annars blir det inget större ståhej. Inte för att det brukar vara så mycket annars heller, men några fler brukar vi ändå vara.

Hur brukar ni fira påsen, och hur firar ni den i år? Om firar den överhuvudtaget. Hoppas i alla fall ni får en bra påskafton idag, samt påskhelg! KRAM!

Gillar

Kommentarer

Alexandra
,
Glad påsk och kämpa på
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack så mycket Alexandra! Glad påsk till dig med! 🤗
nouw.com/elinnhellgren
IP: 82.99.3.229