Hör inte till vanligheten & nystart

Hej bästa ni!
Hoppas ni har haft en bra helg. Det har i alla fall jag haft och det hör inte till vanligheten att jag brukar ha två riktigt bra helger efter varandra. Såklart jag har haft bra helger så, men om man tänker två helger med det lilla extra där något roligt har hänt. På lördagen var jag till Gränby köpstad med mamma. Vi gick där och kikade i butikerna. Jag hittade bl.a. en tröja, en top, en till Mumin mugg (som jag köpte av ett presentkort som jag fick när jag fyllde), samt ett block. Det som var så tråkigt där var bara att det var så grymt mycket folk, men där fick vi nog skylla oss lite själva eftersom det var helg efter löning. Men det var i alla fall trevligt och roligt att göra någonting bara mamma och jag.

Sen efter att vi var klar där så skjutsade mamma mig hem till Andreas i Stockholm, också sov jag kvar där tills igår. Det var jättetrevligt och mysigt. Vi bara tog de lugnt, lagade mat och umgicks. Så det var roligt, för det blev lite av en spontanare. Och som ni vet så brukar jag ju inte kunna ha det så spontant, utan oftast behöver jag planera in saker lite mer i förväg. Så därför var det extra roligt och skönt att det klaffade så bra den här gången.
Sen var det lite extra roligt pga att det var längesen jag var dit pga att jag inte alls har varit pigg nog till att kunna åka till honom den senaste tiden. För sist jag skulle till Andreas och hade planerat in det så drabbades jag av blodförgiftningen bara knappt två dagar innan. För jag drabbades av den i augusti under natten till en torsdag, och jag skulle ha åkt till Andreas på fredagen. Och sen efter det har orken inte alls funnits där till att resa. Så då kändes det lite som ett kvitto på att jag nu kanske ändå är påväg tillbaka sakta men säkert, och kanske äntligen börjar hamna där jag var innan jag drabbades av blodförgiftningen. Så det känns väldigt bra, skönt och roligt.

Sen har jag t.o.m. börjat träna idag. I alla fall tränat på det sättet som jag kallar träning och som är träning för mig. Jag cyklade bl.a. 2km på min motionscykel och sen gjorde jag två övningar för armarna och två för hela kroppen. Så det kändes bra. Det känns lite som en nystart. Måndag, ny månad och börjat komma igång med träningen. Nu hoppas jag bara att det kan få fortsätta så, i den här riktningen utan några kringel-krokar på vägen.

Gillar

Kommentarer

anita
,
Vad roligt Elin, att Du haft 2 st härliga och mysiga veckoslut. Jag riktigt gläds med Dig, det var Du verkligen värd efter allt Du gått igenom. Nu hoppas vi att det fortsätter så, att orken snart är tillbaka fullt ut. Ha det bra och kram på Dig.
Elin Hellgren
,
Tack mormor! Det tycker och hoppas jag med. Hoppas du och morfar också hade en bra helg! Kram kram!
IP: 82.99.3.229