Hos smärtläkarn

Idag under eftermiddagen så var jag till sjukhuset för att träffa min smärtläkare. Besöket gick bra. Vi pratade om lite allt möjligt, men det handlade främst om medicinerna, nervsmärta och träning. Jag ska få börja trappa ner på en av mina nervmediciner litegrann, också får vi se först hur det går innan vi gör någon annan förändring. Jag hoppas verkligen det går bra och att det ska funka.
Sen frågade jag om han ens trodde det var möjligt att jag kan bli av med dem medicinerna, om det finns andra som har blivit det och det är de. Det fick mig att bli lite hoppfull, för det är ett av mina största önskningar, att bli av med nervmedicinerna. Åtminstone minska på den. Men fortsättning följer på den fronten. För oavsett kommer det ta tid, och jag kan bara hoppas på det bästa.

Sen pratade vi om träning och sånt, och han tyckte ändå att jag var inne på rätt spår. Och sen tyckte han det var bra att jag ska få börja med bassängträning. Så det blir nog bra. Jag kan nog inte göra så mycket annat än att försätta som jag gör och kämpa på i den takt jag kan. Mer kan jag inte göra.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229