Hudikdag

Idag har det inte blivit så mycket skriva här pga att jag har haft det fullt upp. Jag var till Hudiksvall idag på en tripp. Så det har blivit mycket bilåkande och två stopp på Max (mindre roligt) för att äta. Men det har ändå gått bra.

Vi kom hem rätt sent, så när vi kom hem blev det soffan med lite kvällsfika. Jag fick överraskningen att pappa hade grejat en hel del här hemma när vi var borta. Det var mamma, jag och min assistent som var dit. Till och med salamandrarna var bort, lika assistenternas säng som jag har haft i vardagsrummet. Pappa hade även fixat ström till övervåningen så assistenterna kan ha sin säng där uppe och sova om dem vill. När sängen försvann gjorde det att rummet blev mycket större. Så nu är det inte så långt kvar innan jag får det klart där med. Det ska dit lite mer skåp så jag får lite mer förvaring.

Pappa hade slipat och målat runt fönstrena med, så nu ser det jättefint ut. Lite färg kan verkligen göra stor skillnad. Det ska målas ett lager till, men nu ser man ändå hur det kommer se ut. Men det kommer bli jättebra måste jag säga. Jag fick upp en lampa i högsta fönstret med, och det blev ett jättefint ljus på taket måste jag säga. Det är verkligen skönt och roligt när man börjar få ordning på mer och mer saker, och när man ser hur det kommer bli. Det var min lördag, hoppas ni har haft en bra dag!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229