Hudmottagningen & akupunktur

I förrgår blev det en väldigt lång dag (onsdag). Den gick verkligen i ett, så jag var verkligen trött i förrgår när jag hade lagt mig på kvällen. På förmiddagen var jag till hudmottagningen på sjukhuset. Jag fick den tiden inbokad i tisdags när jag pratade med dem på telefon. Jag ringde dit i måndags men fick inte en telefontid förrän dagen därpå (alltså i tisdags).

Men då fick jag i alla fall en tid för att komma till hudmottagningen som i förrgår (onsdag) halv 12. Det var den enda tiden som dem hade ledigt den här veckan. Jag ringde dit för att höra mig för kring ärret jag har på låret efter att dem tog bort födelsemärket. Grejen är den att jag tog ju bort stygnen från ärret precis efter nyår, sen fick jag ju infektion av stripsen (smal tejp) jag skulle ha efteråt för att hålla ihop ärret. Men sen nu så har ärret delat lite mer på sig eftersom jag inte har kunnat haft dem där stripsen som hållit ihop det, och då har det börjat komma upp trådar mer och mer genom ärret som tydligen är från det undre lagret sen dem sydde ihop ärret. Tydligen syr dem i två lager när dem syr ihop det, eftersom det är rätt djupt när dem tar bort födelsemärket.
Vilket som så har det i alla fall nu sett ut som två små hål på två ställen som inte vill läka ihop. För det kommer upp tråd där mer och mer, och eftersom jag ska operera handen om inte alltför länge så vill jag ju att det där ska läka ihop. Eftersom jag inte vill risker att operationen inte blir av, därför ringde jag dit så dem fick kolla på det.

Men då kikade en sköterska från hudmottagningen på det i alla fall igår, och det var trådar från det undre lagret där dem hade sytt. De gör ofta det i två lager på hudmottagningen för att ärren inte ska dela lika mycket på sig efter man tagit bort stygnen. Men det borde ändå ha lösts upp av kroppen sa hon, men av någon anledning har det inte gjort det på mig. Hon drog och greja lite i trådarna i alla fall, och tillslut så lossnade trådarna som stack ut genom ärret, så det blev som två små hål som nu ska läka ihop. Men nu har det i alla fall chans att läka eftersom det inte är någonting annat som är i vägen. Så jag håller tummarna!

Sen efter det var jag och Elin in till stan för att hinna äta lunch innan vi skulle tillbaka till nästa sjukhusbesök. För sen skulle jag till smärtmottagningen för att få akupunktur. Sen hann jag även göra några ärenden som jag hade på stan som jag behövde göra.

Sen var det tillbaka till sjukhuset igen för akupunktur på smärt. Besöket gick bra. Det var skönt med lite akupunktur faktiskt. Det gör att jag får lite lättare att slappna av och varva ner på kvällen när jag ska sova.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229