Huvudvärk

Just nu är det jobbigt. Jag har sån himla huvudvärk. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska göra. Det går lite upp och ner, men det ligger alltid över en som en dimma i huvudet och gör så ont. Det känns som spänningshuvudvärk x1000. Jag är inne på tredje dagen med huvudvärken nu, och det blir nästan sämre. Men jag hoppas verkligen att det är den sista.

Jag har tänkt att jag verkligen ska försöka ta det lugnt idag. För igår tror jag att jag pushade mig själv alldeles för hårt, och att det är därför jag fortfarande har så ont idag samt har sovit så dåligt inatt.
Egentligen skulle jag ha varit på ett möte nu snart med alla assistenter, men tyvärr blev jag tvungen att avboka det. Jag klarar bara inte att åka dit idag. Kroppen säger bara nej, och det hör inte heller till vanligheten. Så jag tror verkligen den behöver få VILA (!!).

Jag har en tid till min smärtsjuksköterska för akupunktur efter lunch. Jag hoppas verkligen att jag klarar att ta mig dit, för jag tror det kanske skulle kunna hjälpa lite på huvudvärken. Det brukar ha kunnat göra det. Men jag ska orka ta mig dit och hem också, och det vet jag däremot inte om jag klarar. Men det visar sig.

Sen bara det här inlägget har tagit en bra stund att skriva. Men hoppas ni i alla fall mår bra och får en bra tisdag!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229