Huvudvärk & sjukhussamtal


Huvudvärkens dagar och en hel del sjukhussamtal
Idag var det första dagen jag inte vaknade med huvudvärk som jag har gjort nu under dem senaste dagarna. Det är något som är bland det jobbigaste, när man har haft riktigt ont i huvudet och tillslut somnar med jätte huvudvärk och bara hoppas den ska vara borta när man vaknar dagen därpå. Men nej, när den inte gör det då är man inte lika glad. Usch, det är inte alls roligt utan riktigt irriterande och frustrerande.

Sen har det varit extremt mycket sjukhussamtal hit och dit dem senaste dagarna. Det känns som att jag har suttit större delen av dagarna och ringt till flertalet mottagningar på sjukhuset och hälsocentralen flertalet gånger, sen väntat på att dem ska ringa upp, och därefter väntat igen på att dem ska ringa upp ytterligare en gång.
Det är något som tar sådan tid och känns som en riktig tidtjuv samtidigt som dem där samtalen är viktiga dem med.

Sen i tisdags hade jag andra introduktionsdagen med den ytterligare nya tjejen som ska bli assistent. Det gick bra, så det var roligt och skönt att det gick bra. Hon var här då under eftermiddagen och kvällen. Så nu är det bara en introduktionsdag kvar.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229