Huvudvärkssöndag

Precis som rubriken säger så hade jag en riktig huvudvärkssöndag igår. Det var speciellt vid lunchtid och sen senare på eftermiddagen mot kvällen som det var jobbigt. Jag börjar ärligt bli riktig trött på det. Jag tror det kommer från nacken, så jag får diskutera det med min reumatolog på torsdag när jag ska dit. För det är inte roligt och det känns som att jag inte kan fortsätta såhär. Någon förändring måste vi få till. Så nu ser jag verkligen fram emot att jag ska dit, för jag känner mig inge pigg. Varken allmänt eller i kroppen. Men det är några dagar kvar så det är bara att hålla ut och kämpa på.

Det var i alla fall vad jag kallade min gårdag. Så som ni säkert kan tänka er så var den väldigt lugn. På förmiddagen var vi ute och satt vid farmor o farfars bro, och pratade lite med dem. Det var mysigt. Men det var inte så skönt ute, så man fick ha en extra tröja på sig. Det är nu det börjar, kylan och att man måste klä på sig mer. Men det är i sin ordning, hösten är ju påväg så konstigt vore väl annars. Men det känns ändå som att tiden har gått så himla fort. 

Sen på eftermiddagen/kvällen så åt vi middag med farmor o farfar och pappa. Vi grillade karré och fick potatis med grönsaker i ugnen till, och sen hade jag gjort en sallad och sås till som vi åt. Så det var gott och trevligt. Sen fick jag kolla bland lite böcker farmor hade rensat bort och ville bli av med, så det var bra. Fick jag några nya böcker att läsa när jag känner för det. Därefter under kvällen så kollade vi på en serie vi precis börjat kolla på och en film. Men filmen var så dålig så den avbröt vi och fastsatte kolla på serien. Vi såg på Gossip girl. Jag har aldrig sett den förut förutom något avsnitt här och där, men inte från början. Så den började vi kolla på. Anges (min assistent) hade sett den förut och tyckte den var bra, så den blev det. Vi hann kanske se fyra avsnitt under gårdagen. Men det tar ju alltid lite tid att komma in i en ny serie, men hittills tycker jag den verkar bra. 

Hoppas eran helg har varit bra. Min har varit helt okej, men inte som planerat. För det första skulle jag ha varit på en fest i lördags för att fira en släkting som har gift sig, och det hade varit roligt att kunna vara med på. De hade festen nu för släkt och vänner eftersom dem gifte sig utomlands. Men eftersom det var struligt med min medicin så kunde jag inte komma pga att jag hade så ont i foten. Vilket var väldigt tråkigt. Men stort grattis vilket som till er, och jag önskar er all lycka! Så min helg har varit väldigt lugn måste jag säga. Jag har strosat runt hemma, varit lite ute, lagat mat och sen vilat. 

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229