I måndags & kladdkakans dag

I måndags var jag bara hemma. Jag tror inte jag var utanför dörren en enda gång. Sen var det värsta vintervädret. Det slog verkligen till och blev vinter här måste jag säga. I måndags hade jag en rätt tråkig, seg och tröttsam dag. Jag tittade på lite serier, ritat lite, bakade, bäddade rent i sängen o duschade m.m. Men överlag var det en ganska tröttsam dag som sagt.

Sen gjorde vi ett försök att baka kladdkaka. Det var ju Kladdkakans dag i måndags, så då gjorde vi ett försök att baka en kladdkaka. Sist jag gjorde ett försöka så gick det inte så bra, men i måndags så gjorde vi ett nytt försök. Det som gjorde det svårt var att den lär vara utan mjölk, ägg och gluten för att jag ska kunna äta. Det är nog ägget som gör det svårast för annars är det bara att ta ett mjölkfritt margarin och glutenfritt mjöl. Men ägget kan man ju inte riktigt byta ut.
Första kakan vi gjorde blev inte bra. Så den blev vi tvungen att göra om, men den andra blev betydligt bättre. Så det var roligt, för jag vet inte när jag åt en "riktig" kladdkaka sist som i alla fall ser ut som en.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229