Idag är det dags - Operation

Då vad dagen kommen. Idag är det dags för operationen på tummen. Jag ska vara där på dagkirurgin till kl.14. Operationen kommer ske vaket. Jag börjar bli lite nervös, men det ska nog gå bra. Jag hoppas det i alla fall. Men det är väl inte så mycket som kan gå fel. De jag senast hörde var att det skulle ta ca 10 min själva operationen, men sen tillkommer väl förberedelser och sånt med så säg att de kanske tar max 30 min med allt. Så det är inte så lång tid i alla fall. Men då är det om allt går som det ska, men det ska vi väl förutse att det gör.

Jag hoppas den här operationen i alla fall kommer göra nytta, så jag inte behöver ha så ont och kan använda tummen lite mer. Men framförallt att värken ska bli mindre.

Idag blev det en tidigare morgon än vad jag brukar gå upp. Men det var för att jag skulle hinna äta frukost innan kl.08 eftersom jag efter den tiden lär fasta tills jag är färdigopererad. Jag måste vara fastande ifall dem av någon anledning skulle behöva söva mig, så man inte riskerar att kräkas och kväljas. Så det är väl bra ifall något skulle hända, även fast det inte är det roligaste att fasta.
Just nu tar jag det mest lite lugnt, så ska jag sen duscha med den där descutanlösningen igen. Precis lika som jag gjorde igår kväll. Sen efter det är jag redo för att åka till sjukhuset. Men det är ingen panik. Jag hör av mig senare om hur det gått så ni får veta.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229