Igensvullet öga

I söndags var jag till mina föräldrar på kvällen. Vi kollade lite på en film som gick på teven. Det var mysigt. Speciellt nu när vi verkligen har familjen helt samlad. Det var i alla fall väldigt mysigt och trevligt att vara en kväll där hemma också.

Det enda som var lite tråkigt då var att våran förra katt som nu bor hos min farmor och farfar var inne hos mamma och pappa. Ella (katten) har varit där inne mer och mer sen jag flyttade, men det har ändå gått bra eftersom inte är där så ofta som när jag bodde där. Men det som hände var att bara av att hon låg en liten bit ifrån mig, och jag klappade henne lite. Och jag var jättenoga med att inte ha händerna i ansiktet, men ändå så svullnade i stort sett hela mitt öga igen. Och det kliade som tusan. Jag är ju allergisk mot pälsdjur och det var därför hon fick flytta till farmor o farfar från första början när vi märkte det, men hon har ändå varit den katten som det har funkat bäst med. Men jag har aldrig reagerat såhär. Inte på henne framförallt. Andra djur har jag det men inte henne. Så då var det bara att gå hem och ta allergimedicin.

Men sen har jag en annan väldig rolig sak som håller på att hända här framöver, så jag berättar om den lite senare. Men jag är väldigt glad över det, så det är en positiv grej!

Gillar

Kommentarer