Ikea & handling

Idag har det varit en dag då jag tror jag har haft nästan någonting för mig precis hela tiden. Under förmiddagen var det träning, duschning, göra mig i ordning, bada Harry, kolla, mäta och klura lite i vardagsrummet hur jag ska ha det och vill möblera, en minipaus och sist lunch som stod på schemat.
Sen därefter så åkte jag och Emelie till Ikea för att titta på några byråer/skåp som jag har tittat på och tänkt ha under teven. Och jag tror det blir bra, men det var också bra att få se det/dem i verkligheten. Så nu har jag så gott som bestämt mig hur jag vill ha det i själva "vardagsrummet" i alla fall. Så någon dag ska pappa hjälpa mig att köpa hem det, eftersom det är svårt att få plats med allt i min lilla bil tillsammans med rullstolen. Så det blir bra.

Efter Ikea-tittandet så gick vi till Coop inne på köpis och handlade lite småsaker som jag behövde ha hem. Så det var skönt att få det gjort också. Annars efter det åkte vi hem. Just det, vi stannade till och köpte tvål (eller vad man kallar det) till Harry med, för hans är i stort sett slut och räcker knappt till en gång till. Alltså det jag badar han med. Sen åkte vi hem.

Hemma blev det i alla fall raka vägen till soffan efter att vi hade packat upp kylvarorna samt gjort i ordning lite mellis. Då var både jag och Emelie riktigt trötta kan jag lova, så då blev det en vila fram till det var dags att göra middag.
Och efter middagen kom mamma, pappa och farmor förbi och drack lite kaffe. Det var trevligt. Sen under kvällen har vi tittar lite på Grey's anatomy (en sjukhusserie). Den är riktigt bra, svårt att sluta titta på för man vill veta vad som händer.

Så sammanfattningsvis har det varit en intensiv dag med saker som hänt i stort sett hela tiden, även fast vi inte har haft det stressigt eller så. Men det har ändå tagit på krafterna. Jag känner mig fortfarande inte helt pigg än, inte mitt piggaste jag i alla fall. Men det kanske kommer det med. Jag får väl kanske bara ge det lite tid. Hoppas ni har haft en bra lördag!

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229