Inflammationer på gång?

Det här känns så tröttsamt och irriterande. Jag har troligtvis fått några inflammationer, eller det känns verkligen som det. Något som inte alls känns roligt nu när jag precis har kommit igång bra med träningen och hittat en nivå jag tyckte kändes bra. Det känns jättetråkigt.

Jag har ont i högerhanden. Det är tre fingrar i högerhanden, höger armbåge och vänster axel. Vet dock inte om det är exakt i axeln eller om det är leden där nyckelbenet fäster, men ont gör det och det känns som inflammation.

Jag misstänker att det är träningen jag gjort de senaste veckorna som har triggat igång det hela, även om jag tycker att jag har tränat väldigt lugnt ändå. Sen kan det säkert ha blivit inflammationer ändå, men det är bara så frustrerande att det ens har kommit. Sen tror jag att jag kan ha gått med det ett tag, med tanke på att jag har en hel del smärtlindring just nu som säkert har dolt mycket. Men det är bara en teori från min sida.

Men så är det alltid när jag har kommit igång med någonting. Då ska det alltid komma någonting i vägen eller en motgång. Så himla trist! För sen har jag också hoppats i några dagar nu att det ska bli bättre, men det har snarare bara blivit sämre och kommit på fler ställen. Jag ringde i alla fall till reumatologen idag och pratade med en sköterska där som pratade med min reumatolog läkare. Hon sa att han tyckte jag skulle komma till han, och jag fick en tid redan imorgon. Så det var ändå skönt, att jag fick komma så pass fort. Min tanke var först om han kanske ville sätta in en kortisonkur, men då ville han som sagt istället att jag skulle komma dit. Säkert för kortisonsprutor, eftersom det är de som brukar funka allra bäst på mig. Så det är väl det jag får ställa in mig på.

De hade även fixat och rekommenderat mig att få via baksidans ingång till sjukhuset, också skulle jag ringa till dem så skulle en av sköterskorna komma ner och hämta oss med en av de större hissarna. Så jag ska träffa på så lite folk som möjligt, och sen att jag får komma in på ett undersökningsrum på en gång. Så det blir ändå bra tycker jag.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229