Ingen fysioterapeut

Idag nu på eftermiddagen efter lunch var det egentligen tänkt att jag skulle ha varit till min fysioterapeut och tränat. Men jag var tvungen att avboka det även denna veckan, för jag känner mig inge pigg. Det är precis som att all energi har sugits ur mig och inte vill komma tillbaka. Det spelar ingen roll hur mycket jag har vilat, eller hur bra jag har sovit på natten. Jag känner mig lika i alla fall, och så har det varit en längre period nu. Det finns i alla fall inte så mycket energi för någonting extra.

Men sen misstänker jag att mycket kan bero på att jag fortfarande har en infektion i kroppen, och har haft det under en längre period eftersom det inte vill gå över. Sen tror jag inte att antibiotikakurerna är speciellt snälla för kroppen heller, och nu är jag snart klar med min tredje efter tre täta kurer efter varandra. Imorgon är det i alla fall sista dagen på denna antibiotikakur, så jag hoppas det ska vara borta sen. Jag tycker i alla fall det borde vara det, men det är också mycket man kan tycka men som inte händer. Så vi får väl se om vi har fått bort det efter tredje kuren eller inte efter att jag har gjort nästa prov för att se hur det ser ut.

Vilket som så var jag i alla fall inte och tränade hos min fysioterapeuten idag. Istället har jag idag mest varit hemma och tagit det lugn och gjort lite gåträning. Sen var jag och Agnes ut på en promenad på eftermiddagen efter att vi hade kommit hem och hade småhandlat de nödvändigaste. Det var verkligen jätteskönt väder ute idag.
Det börjar verkligen mer och mer kännas som vår. Både pga att det är mycket ljusare längre tid på dygnet, snön försvinner sakta men säkert, fåglarna börjar komma och höras mer (såg till och med en svan idag) och solen värmer mer och mer. Speciellt om man sitter där det är lä och inte blåser. Sen, ett till tecken på att det börjar gå mot vår för mig är när Harry letar efter solen och ligger och värmer sig i solljuset. Men det är skönt, för nu tycker jag det ska vara slut med vintern.

Gillar

Kommentarer

Karolina
,
Hoppas att du mår bättre och blir piggare snart! Håller alla tummar och tår för att du ska bli frisk från infektionen nu! Vilken söt bild på katterna när de ligger och njuter i solen! Kramar
Elin Hellgren
,
Tack så mycket Karolina! De hoppas jag med att den är! Ja visst är dom, tyckte de såg så gulligt ut när de låg där och solade Hoppas det är bra med dig också! Kramar ☀️
IP: 82.99.3.229