Instastory bilder från veckan - V.10

Gokväll på er fina ni!

Här kommer lite bilder ifrån veckan som varit, alltså från v.10 i bildform och lite text Som är med i bilderna. Det är mina instastory-bilder som jag har lagt ut på Instagram tidigare under veckans gång. Om ni har Instagram kan ni även gå in och se fler bilder som sträcker sig ännu längre tillbaka i tiden under mina ”händelser”. Dem ligger under min profil som små cirklar och sen är det som olika teman på varje.

Jag vet inte om ni tycker det är roligt att se, men ni får se lite mer blandar kring och ifrån min vardag i alla fall.

Sen idag är det faktiskt första dagen som jag inte har tagit någon oxynorm (snabbverkande morfin) under dagtid, förutom nu när jag la mig i sängen för att jag nu ska försöka sova.

Det känns faktiskt lite som ett framsteg, för den medicinen vill vi bort med så fort som det bara går. Tanken är att den ska bort i samband med att en annan medicin jag nu håller på och höjer ska gå hand i hand, satt den ena sänkts och den andra höjs. Jag hoppas ni hänger med i min förklaring i hur jag menar.

Nej nu ska jag ta och försöka sova. Sov så gott, så hörs vi inom kort. Godnatt på er, KRAM!

Jag hoppas alla bilder kom med! Annars blir det att ni får se några i alla fall. Sen är det @elinnhellgren jag heter på Instagram för den som vill se mig mer där.

Gillar

Kommentarer

Passionbagareokock
Passionbagareokock,
Va skönt att det går åt Rätt håll med minskandet av Oxynormen. Förhoppningsvis blir du snart av med den permanent i samband med att den nya medicinen kickar in. Kram❣
nouw.com/passionbagareokock
elinnhellgren
elinnhellgren,
Ja jag hoppas det. Idag har det varit lite sämre, men det går säkert lite upp och ner från dag för dag. Ja jag håller verkligen tummarna för det! Kram❣️
nouw.com/elinnhellgren