Inte bättre

Hej vänner!

Idag har det varit en rätt jobbigt dag mående mässigt. Jag har inte känt mig pigg och det är inte direkt bättre i halsen heller, snarare sämre än imorse om jag ska vara ärlig. Sen sov jag väldigt dåligt inatt pga halsen också, så jag hoppas verkligen jag får sova lite bättre inatt. Men det visar sig.

Idag har det varit en rätt fullspäckad dag. Ganska så direkt efter frukost åkte vi in till stan för lite ärenden. Vi åkte in till de öppnade. Jag skulle bl.a. lämna tillbaka två klänningar och hämta ut ett paket. Det gick bra. Sen var det inte exakt lika kallt ute idag som det var igår när jag var ut en sväng. Så det var skönt. För igår när jag och Jennifer gick ut en sväng här på byn så var det så extremt kallt. Riktigt så det stack i kinderna av kylan, och då var vi inte ute länge. Men det var rätt öppet bland åkrarna där vi gick, så det var säkert därför.

Annars idag så var jag in till stan ytterligare en till gång här innan middagen också för att lämna in bilen på lagning igen. Den var in för ca en månad sedan, men nu hade samma fel kommit igen så det känns rätt irriterande. Men nu ska dem i alla fall kolla igen vad det kan vara för fel, så vi får se vad dem säger.
Men då mötte i alla fall mamma upp oss där jag lämnade in bilen också åkte vi med henne hem. Så det var skönt att hon kunde göra det så jag kom hem.

Hoppas ni har haft en bra onsdag, kram!

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
elinnhellgren
elinnhellgren,
Kram till dig med ❣️
nouw.com/elinnhellgren