Inte en natt till

Natten till idag fick jag äntligen sova lite bättre. Natten mellan måndag och tisdag var inte lika lugn. Jag var kattvakt åt min systers katt som bor hos mina föräldrar nu under en liten period. Så då istället för att han skulle vara själv hela dagen när dem jobba och jag bara skulle vara hemma så fick han också vara här och leka lite med Harry. Dem har verkligen roligt ihop, och sen blev det att han också sov här till natten mellan måndag och tisdag. Alltså natten till igår.

Grejen var bara den att dem knappt kan låta varandra vara. För dem ska bara jaga, busa och leka med varann hela tiden tills dem är helt utmattade och ligger och vilar och blänger på varandra tills den ena orkar hoppa på och leka med den andra igen. Låter som att dem bråkar, men de verkar ha väldigt roligt ihop så det är roligt.

Men då under natten i alla fall så kunde de inte sluta leka, och Svante har lite svårt att lyssna på bl.a. när man säger ifrån åt honom, om han t.ex. klöser på soffan eller något. Men det gör han ju såklart inte, vilket kan bli lite frustrerande. Speciellt när det är mitt i natten och man vill sova, plus när dem inte kan sluta leka med varandra.
Så efter den natten är jag inte så peppad på att ha dem båda sova här, för det är precis som att dem inte kan slappna av heller, eftersom dem vill leka hela tiden.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229