Inte enligt plan med nervblockaden

Igår efter ronden blev det bestämt att dem skulle lägga en nervblock i min högerarm för att smärtstilla och döva armen lite extra. Det för att jag ska kunna få återhämta mig lite mer och vila från det onda en stund, även om det inte är en långsiktig plan. Men för att förhoppningsvis få tillbaka lite mer ork.

Jag fick i alla fall tid vid lunch igår för att få lägga nervblockaden. Så precis vid lunch körde sköterskan som hade hand om mig igår ner mig till UVA (uppvaket) för att sätta den här blockaden. Eftersom det var där narkosläkaren var som skulle lägga den.

Allt gick bra undertiden dem la den och det gick bra. Såklart kändes det, men det gick ändå bra. Problemet var bara att nervblockaden (bedövningen) la sig och bedövade den halvan av handen där jag inte har ont. Då brast det för mig, för jag hade verkligen sett framför mig att jag skulle få det lite lugnt ett x antal timmar och få vila. Så det var inte alls roligt. Det var verkligen som att luften gick ur mig, och jag var så frustrerad över att just det skulle hända mig nu. Det känns bara som att allt som kan gå fel ska såklart göra det, typiskt nog.

Men sen efter att det hade gått ett tag så gav det ändå lite effekt tycker jag på handens utsida (där jag har ont), men inte alls tillräckligt. Det gjorde ändå så att jag kunde sov lite bättre inatt, trots att jag vaknade flera gånger. Sen sov jag lite bättre på morgonsidan än vad jag har gjorde dem senaste dagarna, samt att jag somnade till ett flertalet gånger under gårdagskvällen. Så jag tror kroppen är så pass utmattad att så fort kroppen får lite lindring så tar den chansen och försöker vila de som går. Sen kan det också bero på akupunkturen jag fick av min smärtsjuksköterska, eller kombinerat med det. För det brukar kunna hålla i sig i några dagar.

Igår blev jag ju såklart väldigt besviken över att nervblockaden inte tog där vi ville. Men det var inte helt enkelt att lägga den berättade narkosläkaren. För när han höll på och lägga den så kände jag av att det stråla ut i fingrarna vid ett tillfälle, och det vill man inte. För då kan man skada nerven istället, och det vill man inte. Så då var han tvungen att försöka gå runt det området, men det är såklart inte helt enkelt.

Sen kunde dem inte heller göra ett nytt försök igår för då skulle jag få i mig för mycket av bedövningsmedel, och det är inte bra. För det kan rent av vara farligt. Så då sa dem att de istället kan göra ett nytt försök som idag (lördag), så det ska dem göra. För just nu ligger jag bara och väntar på att få åka och göra det. Också hoppas jag såklart på att den ska hjälpa på rätt ställe den här gången.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229