Inte långt kvar nu, rolig helg framför mig

Gokväll! Hoppas ni har haft en bra dag. Det har jag haft. Den har varit rätt fullt upp faktiskt. Idag har jag bl.a. haft två intervjuer till att hitta ytterligare en vikare. Det var jag på under förmiddagen. Jag tycker det kändes bra, så det var skönt. Det är alltid lite smånervöst att ha intervjuer tycker jag, men det gick bra. Det går lättare och lättare för varje gång jag har det, så det är ändå skönt. Men det gick i alla fall bra.
Sen efter det var jag och Agnes till DollarStore för att hitta en ram inför på lördag då det äntligen är dags för Pink Bubble Partyt i Sandviken som är till förmån för Bröstcancerföreningen Maria Gävleborg. Det ska bli riktigt roligt! Men tiden har gått fort. Var inte längesen känns det som vi började prata om det, och jag började rita bilden som dem skulle ha och trycka på bl.a. bilen jag visat för er förut. Men idag var jag och letade en ram till en tavla som Gavle Design ska sponsra till välgörenhetslotteriet som kommer äga rum där. Den som vinner kommer vinna tavlan med postern "Monstera". Jag fixade i alla fall en ram till det, men eftersom inte fanns någon ram i rätt storlek där vi först var så fick vi åka till ett annat ställe istället, och dem hade.
Sen efter det har jag bara varit hemma. Jag var väldigt trött när jag kom hem, så det var skönt att ta det lite lugnt. Vi åt lunch, tittade på ett serieavsnitt i soffan medan jag ritade lite. Så det var skönt. Men sen har jag också hållit på och fixat med lite saker som jag inte kan visa riktigt än. Men efter helgen kan jag göra det, så då ska ni få se.

Har ni förresten något roligt inplanerat inför helgen?

Det har jag. Först kommer Andreas imorgon, och sen på lördag kväll ska jag på Pink Bubble Partyt i Sandviken med mamma, Anna, farmor och Agnes. Det ska bli väldigt roligt, så det ser jag fram emot. Det känns lite som en dag vi väntat och grejat länge med. En dag som har känts väldigt långt fram men som nu helt plötligt är i övermorgon. Det har verkligen helt plötsligt gått väldigt fort, men det ska bli roligt. Jag ser verkligen fram emot det.

Hoppas ni också har något roligt inplanerat inför helgen. Om ni vill får gärna lägga en kommentar och berätta vad ni har för planer. Sen hoppas jag ni får en trevlig fredag och helg framför er! Kram  

Gillar

Kommentarer

anita,
Nu ska Ni allihopa ha en jätteroiig och trevlig kväll i Sandviken i morgon. Hoppas du får känna Dig pigg och peppad. Vi åker nog till Alsjö och plockar in det sista inför vintern. Ha det så bra och kram, kram.
elin
Elin Hellgren
,
Tack, de hade vi! Hoppas ni också hade en bra dag/helg! Ha det så bra nu med. Kram, kram.