Inte på topp

Idag är det inte en sån bra dag. Jag känner mig segare än vanligt i kroppen, är väldigt trött och hängig, har inte direkt någon ork till någonting förutom att mest bara ta det lugnt. Det var efter att vi kom hem från sjukhuset igår som jag började känna mig sämre igen. Jag somnade på soffan nästan direkt efter att vi kom hem, vaknade med huvudvärk och hade det resten av dagen/kvällen. Det sjuka är att det fortfarande inte har försvunnit helt, även om det är lite bättre än igår. Men sen vet jag inte om det kanske kan ha någon koppling med att jag fick två kortisonsprutor igår. Samtidigt som jag inte tycker två små kortisonsprutor borde kunna påverka på det visar. Så jag vet inte riktigt vad jag ska tro.

Annars hittills idag så har jag och Agnes i alla fall varit ut på en promenad idag innan lunch. Det var skönt. Det var skönt att vi i alla fall kom iväg på det. Men sen har jag nästan bara blivit tröttare under dagen.
Sen vet jag inte heller om de "extra" kortisonet som det blev att jag fick igår, om det kan göra att jag känner mig lite mer nere idag. Det låter inte helt ologiskt tycker jag, men man vet som sagt inte. För det är inte lätt att veta. Det kommer i alla fall fortsätta bli en lugn dag idag, och det var verkligen skönt att jag inte hade några planer inplanerat just idag.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229