Inte skrattat så på länge

Förra fredagen så var jag till avd.70 i Sandviken (länsrehab) för att prova en utomhuscykel som jag eventuellt skulle kunna cykla på. Jag har från grund och botten inte varit så intresserad av den utan mest tyckt den varit pinsam och så, men efter en tids bearbetning och man börjar kunna tänka och se fördelarna mer än nackdelarna så verkar det inte vara en sån dum idé ändå. Det tråkiga är bara att man inte kan få låna någon som jag t.ex. kan göra med elrullstolarna, utan då måste jag köpa en själv. Och dem är inte dem billigaste om jag säger så. För med en sån cykel skulle jag ju kunna komma ut på ett nytt och troligtvis roligare med än vad jag kan idag. Samtidigt som det är träning såklart.

Cykeln jag fick testa var en cykel där man cyklar två personer, och man sitter bredvid varann. Sen är det en som styr och har "kontrollen". Och sen kan man även koppla ur "mina" trampar om det skulle vara så att jag inte orkar trampa längre. Annars hjälps man åt mycket och trampar tillsammans.

Men då i alla fall så skrattade vi så himla mycket. Jag vet inte när jag skrattade så mycket senast. Det var riktigt roligt måste jag säga, roligare än vad man tror. Vi fick test cykla den inne i korridorerna som var stora och väldigt tomma. Så det var roligt. Roligt att prova på för att se om det överhuvudtaget kan vara något av intresse.
Sen fick ju jag testa en väldigt gammal modell, för den som säljs nu är ju betydligt nyare och "finare". Sen om jag ska försöka få tag på en egen cykel så vore det nog väldigt smart att välja en med el, för då hjälper den till lite i backarna och så där det lutar mer och blir tyngre. För det blir fort tungt när man är två också säger vi att jag inte orkar trampa mer heller, också kommer vi mot en backe. Ja, då blir det inte så lätt att komma upp. Men det är definitivt en grej jag ska kolla upp mer, för jag tror absolut de skulle vara en bra grej att ta till för att komma ut mer.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229