Inte sovit bra

Godmorgon fina ni!

Inatt har jag inte sovit bra. Först hade jag jättesvårt att somna. Jag hade så ont i min högerfot. Det gjorde ont hur jag än låg med den. Till och med när jag hade täcket mot foten, och då är inte det tungt.
Det ska i alla fall bli lite skönt att få komma till smärt idag. Det behövs känns det som. Sen ska det bli himla roligt att få träffa mina smärtsjuksköterskor där. De livar alltid upp en på bättre tankar och humör.

Annars idag blir det en rätt fullspäckad dag med en hel del ärenden. Jag ska även ta blodprov inför mitt läkarbesök på fredag och sen måste jag på apoteket. Så dem tre sakerna ska jag göra på sjukhuset. Sen måste vi äta lunch någonstans, för sen ska jag till Hälsolivs här i stan till Carin på ett möte efter lunch. Hon ska gå igenom ett test med mig som jag gjorde hos henne för snart 2 veckor sedan angående mina nivåer av Omega-3 och Omega-6 i kroppen. Det för att se hur bl.a. mina celler mår och för att se inflammationsnivån/aktiviteten i kroppen. Så det ska bli himla intressant och spännande, för nu har svaret kommit.

Hoppas ni får en fin dag! KRAM

Gillar

Kommentarer

Evaeliasson
Evaeliasson,
Önskar dig en fin dag och hoppas allt går bra för dig 🤗
nouw.com/evaeliasson
elinnhellgren
elinnhellgren,
Tack så mycket Eva! Detsamma till dig 🤗
nouw.com/elinnhellgren