Inte varit den bästa.

Min motivation och ork de senaste veckorna har inte varit den bästa, och speciellt inte på att uppdatera här för er. Den har helt enkelt inte riktigt funnits där. Men jag hoppas den successivt kommer tillbaka, det känns lite så. Egentligen har jag inte haft så mycket motivation eller ork till någonting, och speciellt inte den senaste veckan. För det börjar verkligen tära på en att må illa varje dag och vara halvsjuk (jätteont i halsen).

För det var bara som idag när jag vaknade imorse, då vaknade jag och var jätte hes och hade ont i halsen igen. Jag trodde faktiskt det var på bättringsvägen, för igår hade jag inte alls lika ont i halsen. Jag tänkte ju att jag skulle ringa och prata med dem på reuma om det eftersom jag fortfarande var så dålig under helgen, men då hade det ju lagt sig. Trodde jag i alla fall, men så var det inte. För det var ju tillbaka imorse igen. Det går verkligen upp och ner och jag känner mig hängig, så någon typ av infektion måste jag ju ha i kroppen.

Det ska bli intressant och se hur jag kommer må efter den här dagen. För idag kommer det bli en dag som är ganska fullbokad. Nu ska jag först åka med ett kvitto till pappa som han glömde hämta hos mig igår. Det var kvitto på en beställning på saker som han ska hämta på Jysk åt mig efter jobbet. För jag kan inte hämta sakerna själv med min bil.
Så det ska jag först göra, sen ska jag åka direkt till sjukhuset för att träffa min arbetsterapeut. Och därefter blir det hem och äta lunch, vila lite och sen ska jag till tandläkaren. Så det är lite saker jag ska göra som sagt. Efter det vet jag inte, det beror på hur mycket energi jag har kvar efter det. Jag hoppas jag ska hinna med en promenad ute med och att vädret fortfarande är rätt fint då. För dem senaste dagarna har det ju bara varit riktigt kallt och tråkigt väder.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229