Internationella Barnreumatikerdagen

Hej på er!

Idag är det inte vilken dag som helst. Idag är det nämligen Internationella Barnreumatikerdagen för första gången. Den 18 mars. Den här dagen har inte funnits förut, utan det är första gången i år som det är. Den är nämligen till för att uppmärksamma och informera mer om just barnreumatism och vad det innebär. För att läsa mer om just barnreumatism kan ni gå in på Reumatikerförbundets hemsida samt på Unga Reumatikers hemsida.

Jag själv drabbades jag av Barnreumatism när jag var 3-4 år gammal. Det har varit en lång och tuff kamp genom i princip hela min uppväxt. Det har varit ett himla kämpande för både mig och min familj till att hitta en bromsmedicin som fungerar och kan få mig att må bra, i alla fall bättre. Men som många av er vet så är det lättare sagt än gjort. Det är inte bara att välja en medicin, prova den och sen mår man bättre. Sen såklart kan säkert det vara så för vissa också, att man har sådan tur att det går så fort att hitta rätt medicin som får en att må mycket bättre, men riktigt så har det i alla fall inte varit för mig.

Jag har tänkt att jag ska uppdatera min sammanfattning kring "Min sjukdomshistoria" (som ni kan hitta uppe i menyn). Det var längesen nu som den uppdaterades, så jag känner att det börjar bli dags för det. Speciellt eftersom det har hänt så OTROLIGT mycket sedan den skrevs. Men som sagt, jag håller på med den.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229